Fabrika për punimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini, me selinë e saj në Klinë ofron zgjedhjet më moderne dhe më cilësore për shtëpitë, lokalet dhe ndërmarrjet Tuaja. Përvoja e punës, stafi profesioniste dhe mjetet më të avancuara krijojnë mundësinë e prodhimtarisë perfekte me çmimet e arsyeshme. Një është të thuhet dhe diçka tjetër te realizohet ajo. Te ne gjithçka është e cilësisë se lartë dhe e garantuar.  

 

Ne ofrojmë më të mirën për Ju.

Bizneset ndërtohen një herë andaj kemi për bazë përgjegjësin Tone dhe besimin tuaj.

Po ashtu edhe shtëpitë ndërtohen një here dhe ja vlen qe te investoni ne kualitetin pamjen dhe mundësit korrekte që ne ofrojmë.

Ku punët flasin vetë, nuk ka nevoje për shume fjalë.

Na vizitoni dhe do bindeni vetë ne shërbimet Tona.

 

Punimet e Fundit


 

Punojme dyer dhe dritare nga plastika dhe alumini, Roleta te jashtme dhe te mbrendshme, Gilindera nga alumini,
Fasada strukturale dhe gjysmestrukturale, Vitrina nga alumini. Dyer me senzor si dhe dyer te garazhave.
 
 

Produktet

 

IDEAL 2000

IDEAL 4000

IDEAL 5000

IDEAL 6000

IDEAL 7000

Webmail 2011 www.shpetimi.net. Designed by Kosova Marketing