IDEAL 4000

Askush nuk dshiron t mbetet n t ftoht ...

Me nj sistem 3-6 dhom, 2 nivele t dhe nj thellsi prej 70mm, "-aluplast IDEAL 4000 " dritarja ofron nj
izolim t shklqyer termik  - duke dhn nj seri t dritareve t cilat plotsojn standardet e s nesrmes..