Kontakt tel:

 

044/395-634

049/395-634

 

Email:

info@shpetimi.net

 

Web:

www.shpetimi.net

   

Na Kontakto

Punojme dyer dhe dritare nga plastika dhe alumini, Roleta te jashtme dhe te mbrendshme, Gilindera nga alumini,
Fasada strukturale dhe gjysmestrukturale, Vitrina nga alumini. Dyer me senzor si dhe dyer te garazhave.
 
 

Produktet

 

IDEAL 2000

IDEAL 4000

IDEAL 5000

IDEAL 6000

IDEAL 7000

Webmail 2011 www.shpetimi.net. Designed by Kosova Marketing