Produktet

 

IDEAL 2000

IDEAL 4000

IDEAL 5000

IDEAL 6000

IDEAL 7000

 

   

Punimet e Fundit


 

Punojme dyer dhe dritare nga plastika dhe alumini, Roleta te jashtme dhe te mbrendshme, Gilindera nga alumini,
Fasada strukturale dhe gjysmestrukturale, Vitrina nga alumini. Dyer me senzor si dhe dyer te garazhave.
 
 

Produktet

 

IDEAL 2000

IDEAL 4000

IDEAL 5000

IDEAL 6000

IDEAL 7000

Webmail 2011 www.shpetimi.net. Designed by Kosova Marketing